Legyen a gardróbja...

Új gardrób lépésről-lépésre

A gardrób

A Tervezés

Galéria

A Munkafolyamat

Így dolgozunk

A lakás átalakítására készül, vagy új lakásában szeretne egy praktikus, kényelmesen használható gardróbot?

Nem is olyan könnyű a sok lehetőség közül választani? 

Igényeinek megfelelően választhat a hagyományos tolóajtós gardrób, modern, világítással felszerelt gardrób, sarok gardrób vagy ajtó nélküli gardrób közül, de beruházhat egy praktikus, mindent elnyelő, hatalmas gardrób szobára is…

A lényeg, hogy a végeredmény egy  jól átlátható gardrób legyen, melyben mindennek megvan benne a pontos helye, könnyen hozzáférhető, és jól illeszkedik az adott szoba hangulatához, stílusához.

Segítünk a döntésben… Amellett, hogy egyedi bútorokat kínálunk, különösen fontos számunkra, hogy legjobb tudásunk szerint és az ügyfeleink igényeit mindig szem előtt tartva a legjobb végeredményt érjük el. 

Hogyan lesz az álomból valóság?

Az egyedi gardrób elkészítését nagyon alapos, mindenre kiterjedő igényfelmérés és helyszíni felmérés előzi meg, és Önnel együttműködve készítjük el a bútor tervvázlatát.

A gyártás folyamán nagy szakmai precizitással járunk el, melyre az egyre komolyabb gépparkunk a garancia. Az elkészült bútort kiszállítjuk, és a helyszínen beszereljük.

Munkáinkból

Tervektől a kivitelezésig

Beépített szekrény, avagy gardrób gyártás folyamata

Milyen legyen az új gardrób?

Segítünk a választásban

gardrób az előszobában

tolóajtós egyszemélyes gardrób

tükörrel vagy tükör nélkül

A tökéletes gardrób kiválasztása

Hogyan kezdjen bele?

Kérjen ingyenes konzultációt

Igényeinek megismerése után segítünk felmérni a kivitelezés várható költségeit, hogy ne érjék váratlan helyzetek, hogy az álmai bútora ne egy rémálom legyen…

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Bízza ránk a "piszkos" munkát

Hívjon most:  +36 70 930 0105